Ja pitihän mun kakku sille väsätä. Tekstissä ei ole kirjoitusvirhettä, se on meidän pikku inside-läppä!

173348.jpg

8 munan suklaakakkupohja, valkosuklaa- ja sitruunatäyte

Valkosuklaatäyte:

200g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria
150 g valkoista suklaata
1 tl vanilliini sokeria
5 liivatelehteä
0,5 dl vaaleaa mehua
2 dl vispikermaa

Liota liivatelehtiä n.10 min kylmässä vedessä, purista niistä ylimääräinen vesi pois ja liota kuumaan mehuun.
Erota valkuaiset ja keltuaiset ja sulata suklaa.
Sekoita juusto, keltuaiset, liivateseos, puolet sokerista, vanilliinisokeri ja valkosuklaa.
Vatkaa kerma ja loppu sokeri sekä vatkaa valkuaiset.
Lisää vatkattu kerma sekä valkuaiset tuorejuusto-suklaaseokseen ja kääntele seos varovasti tasaiseksi.

Sitruunatäyte:

2dl vettä

2dl sokeria
4 keltuaista
2 munaa
2rkl Maizenaa
2rkl voita
2 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Kuumenna kattilassa vesi, sitruunamehu, sokeri, keltuaiset, munat sekä Maizena koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee ja muuttuu läpukuultavaksi. Lisää valmiiseen seokseen voi sekä sitruunankuori.