• Valitse aika, jolloin voit työskennellä ilman häiriöitä ja keskeytyksiä.
  • Varmistu, että kaikki ohjeessaa tarvittavat aineet ovat kotona.
  • Käytä huoneen- ja samanlämpöisiä raaka-aineita
  • Punnitse ja esivalmistele kaikki aineet, ennen kuin alat yhdistellä niitä.
  • Käytä samoja mitta-astioita ja vaakaa kaikkiin ohjeen aineisiin.
  • Oikea vuoka on tarpeen kunnollisen tuloksen saavuttamiseksi. Paistoaika ja -lämpötila on määritelty ohjeessa annetun vuoan koon ja mallin mukaan.
  • Uuni täytyy kytkeä päälle, ennen kuin alat tehdä taikinaa. Sen täytyy saavuttaa tarvittava lämpötila, ennen kuin panet kakun uuniin.
  • Uunin oikea lämpötila on ratkaiseva leivonnan onnistumiselle. Jotta voisit ola asiasta täysin varma, tarkista lämpötila uunilämpömittarilla. Pane lämpömittari uunin keskelle ennen kuin alat ensimmäistä kertaa leipomaan siinä uunissa.
  • Jokaisen ohjeen paistoaika on viittellinen, sillä uunit ovat erilaisia. Tarkista kakun kypsyys noin 5 minuuttia ennen ohjeessa annettua aikaa. Jos kakku on jo kypsä, ota se uunista.